Mom’s Challenge || Tampil cetar Urus Anak 3!! || Ft Indonesian Mommy

Hello Manteman yang baik hati, apa khabar semuanya??
This is special Video collaboration sama gorgeous Mom di America, Andien!

Jadi ceritanya kita bikin kaya “Day in a life of Mum of three” karena kita sama2 punya anak 3, dan terkadang sangat challenging loh ya…lebih2 di video ini kita ngelakuin nya pake high heels dan party dress!!
Pokonya ditonton aja deh vlog nya manteman….
selamat bermalam mingguan deh yaaaa

jangan lupa tonton juga Video nya Andien:

https://www.youtube.com/watch?v=fIBJk_I4_Ac

BARU DI CHANNEL AKU?
Tonton dulu Video ini ya…..
https://www.youtube.com/watch?v=EMrQf…

SUBSRIBE/LANGGANAN GRATIS? silahkan klik link dibawah:
https://www.youtube.com/channel/UC2wn…

Dan juga silahkan subscribe ke channel satunya dimana aku upload video setiap hari Sabtu jam 07:00WIB
Dandini
https://www.youtube.com/channel/UCj1C…

Check out my Contact page for ways to follow me!

👉 Check Maxi’s YouTube channel 
👉 maxi’s IG

Max.Andrei.Tim Instagram

Playlists & Videos
VIDEOS OF 2017
TRYING SNACKS
HAULS & REVIEWS 
500 SUBS CELEBRATIONS VIDEOS
10000 SUBS CELEBRATIONS VIDEOS
KUMPULAN VIDEO MEMASAK

Makasih banyak buat semua support, kebaikan, and all your love, yang di berikan dengan cara menonton video2 nya, komen, kirim email, messages, kirim barang, surat dan semmuuua pokonya!!!

Just want you to know that we are so grateful to have you all.

Always remember to BE THE BEST VERSION OF YOURSELF AND INSPIRE OTHERS!

Love,
Andini & The Boys

‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’o0o’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

*credit
Music by Joakim Karud http://youtube.com/joakimkarud
*MUSIC
Youtube Audio Library

Music Disclaimer
✖ No copyright infringement intended.
Music used will be removed if requested by the copyright owner.

*NOTE: Some subtitles do not reflect the translation of each Bahasa {Indonesian} word but in the context of thoughts.

*Disclaimer
-Any paid contents will be disclosed.
-Featured products/items may have been purchased by us or are PR samples/packages.
-Opinions and Reviews are 100% honest and based on my own experience.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s